Thee

Beeeee Calm - Kamillethee

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

Niets is lekkerder om je dag mee af te sluiten dan een kopje kamillethee drinken. Sluit je ogen, haal diep adem en stel je voor dat je omringd bent door niets anders dan een zee van bloemen. Zelfs zoemende bijen worden door jouw innerlijke rust gekal..

CuBaMint - Kruiden en fruitthee

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

Er is een nieuwe onmisbare superfood op de markt. Het is geen komkommer, geen basilicum en zeker geen munt. Het is CuBaMint! Deze onbekende soort zit boordevol voedingsstoffen en houdt je de hele dag gehydrateerd. Een mix die zo wenselijk is dat alle..

Detoxania - Groene thee met kruiden en fruit

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

Ontdek een plek waar jij en de natuur in perfecte harmonie zijn. Net als een kameleon wordt jouw steeds veranderende, eeuwige schoonheid gevierd door de glans van je huid, die ’s avonds oplicht. Er is een geheim ver weg van waar je hart nog steeds li..

Mount Feather - Groene Thee

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

Met een uiterlijk dat wordt gekenmerkt door rechte en strak opgerolde theeblaadjes, wordt Mount Feather alleen in het voorjaar geoogst. "Mount" komt van de bewerkte theeblaadjes, die lijken op de bergtoppen van een schilderij met Chinese inkt. "Feath..

Kung Flu Fighter - Groene thee met kruiden

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

We hebben een gezegde in het Chinees: "Voorkomen is beter dan genezen". Eén van de redenen waarom we tegenwoordig zo gemakkelijk ziek worden, is omdat we te veel medicijnen in veel verschillende vormen innemen. Breng daar verandering in en Moeder Nat..

Duke's Blues - Earl Grey

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

De traditionele earl grey thee is erg alledaags. Maak het leven wat spannender door een beetje plezier aan onze dagelijkse bezigheden toe te voegen. De geur van bergamot en de exotische blauwe korenbloemblaadjes doen hier echt wonderen. Zorg ervoor d..

African Affairs - Premium Rooibos met cacao en roz...

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

"Ik ben verliefd!" riep het meisje. "Op dit land met zijn betoverde inwoners." En daar bleef ze - terwijl ze de dagen met de majestueuze leeuw, de giraf die haar bloemen bracht en met de gorilla die voor haar breidde doorbracht. De stokstaartjes brou..

Dragon Jasmine Green - Groene thee met jasmijnbloe...

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

De lekkerste blaadjes worden in het midden in de zomer geoogst en vervolgens worden er veel strikte stappen toegepast om ervoor te zorgen dat de verfrissende bloemengeur volledig in de thee doordringt. Dit is een thee, die zo kostbaar is, dat zelfs d..

EnerGinger - Kruidenthee

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

Deze gemberthee is als geen ander zeer gedurfd en verfrissend. Eén dosis ervan is als het effect op Popeye na het eten van zijn spinazie, waardoor jij die extra energieboost krijgt waardoor je de hele wereld weer aan kunt.Aroma: Fris en citroena..

Ginseng Beauty - Groene Thee met Kruiden

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

In de Ming-dynastie was ginseng groene thee de thee die aan de keizerlijke familie werd geserveerd. Premium groene thee, doordrenkt met ginsengwortel, brengt het beste van twee werelden in één kopje thee samen. Ginseng Beauty maakt je van binnen en v..

Lychee White Peony - Witte Thee met Lychee Aroma

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

In de Chinese mythologie is White Peony de mooiste courtisane, die haar klanten graag plaagt met haar oogverblindende schoonheid. Daarom presenteren wij jou één van de meest populaire witte theeën in China, geparfumeerd met een verleidelijke vleugje ..

Merry Peppermint - Kruidenthee

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

Just a spoonful of sugar helps the medicine go down, medicine do down, medicine go down in the most delightful way. Laat me je wat vertellen, deze pepermuntthee is echt superkwalikwantiviaextraquasiotisch!Aroma: Kruidige muntBereidingswijze: Laa..

Queen Berry - Bosfruitenthee

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

Nadat ze de geweldige smaak van gedroogd fruit had ontdekt, ruilde de keizerin-weduwe zelfs haar kostbare sieraden van haar phoenix crown, inclusief de legendarische gloeiende parel, in voor enkele van haar persoonlijk geselecteerde bessen. Probeer h..

Tiffany's Breakfast - English Breakfast

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

Een geliefd ritueel in de vroege ochtend voor theedrinkers over de hele wereld. English Breakfast Tea is echt een revitaliserend kopje thee! Nu kiest zelfs de legendarische Holly Golightly voor een kopje English Breakfast Tea met een scheutje melk en..

The Secret Life of Chai - Zwarte thee met kruiden ...

6,00€ Excl. BTW: 5,66€

Met een exotisch, sterk en toch lief karakter is The Secret Life of Chai een eerbetoon aan de onafhankelijke vrouwen van India, die hun stempel op alle niveaus van de samenleving drukken. Deze Chai wordt al eeuwenlang gekoesterd en is een unieke mix ..

Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 18