Zalige zoetigheden

Maison De Marie

Welkom bij

Maison de Marie

De geur van warme chocolade, vers gebakken pannenkoeken en de liefde voor al wat lekker eten is, kreeg Marie alvast mee van zowel haar grootvader (Jacques Dupont- Slagerij/traiteur Dupont te Lauwe) als van haar mama (Sabine Dupont - Chocolatier).

In 2007 startte Marie samen met haar mama een artisanale chocolaterie, ‘Klein maar fijn!’ 

Na enige tijd nam Marie de zaak over. Met vallen en opstaan werkte Marie ‘Maison de Marie’ uit tot een bloeiende zaak. Al meer dan 10 jaar kan je er terecht voor al wat lekker is, allemaal tot in de puntjes afgewerkt en mooi verpakt.

Wat begon als een chocolaterie is ondertussen uitgegroeid tot een zaak met een groot gevarieerd aanbod aan heerlijke ambachtelijke kwaliteitsproducten en diensten. Chocolade, patisserie, geschenken,... maar ook voor diverse ontbijt-, brunch- en dessertformules kan je er terecht.

Marie leerde Glenn kennen en al snel werd duidelijk dat ze niet enkel de liefde voor elkaar hadden gevonden maar ook de liefde voor lekker eten deelden. Glenn is chef van opleiding en was meteen enthousiast mee de zaak te runnen. 

In het volledig uitgeruste atelier achterin de winkel worden alle producten vervaardigd, steeds strevend naar de beste kwaliteit, om duimen en vingers van af te likken. Met een glimlach ontvangen ze u graag in hun winkel of serveren ze hun lekkers op uw feest!

Samen bouwen ze verder aan hun droom en chocolade maakt gelukkig, dat zal je er snel ontdekken!